Naam:

E-mailadres: (wordt niet gepubliceerd)

Bericht:

Anti-spam vraag: Welke dag komt voor woensdag?

 

 

Tjitske Bouma zegt:

We hebben onder leiding van Harry het koor tot een geheel gesmeed met waardering voor alle zangers en stemgroepen Voor ijdelheid en miskenning is geen plaats. Dus als je wilt luisteren naar de andere stemgroepen en er van wilt leren is Harry de goede dirigent ! Deelnemer aan het zangweekend "Mediterraneo" februari 2017

Bericht geplaatst op 13-02-2017

 

Ankie Hoyer zegt:

Mediterraneo, muziek van L'Arpeggiata , bewerkt voor koor door Harry. Een verrukkelijk weekend. Spannende arrangementen, fijne begeleiding door mensen met gitaar, contrabas en percussie. Ruimte voor solo's. Van zaterdagochtend tot zondag einde-van-de-middag polijstte Harry de door ons ingestudeerde liederen tot ontroerende parels! Op zo'n speelse, positieve, subtiele en opbouwende manier. Heerlijk!

Bericht geplaatst op 13-02-2017

 

Hilde van Ooijen zegt:

Lieve Harry, als lid van de zingfamilie ken ik jouw verschillende kwaliteiten als dirigent. Ik vond het dan ook heel fijn dat je op mijn vraag om op mijn verjaardagsfeest een kleine workshop te geven gelijk positief bent ingegaan. Je hebt het echt fantastisch gedaan, iedereen met en zonder zingervaring deed mee door jouw enthousiasmerende maar ook heldere manier van presenteren waarbij je de touwtjes goed in handen hield. Ik heb tijdens maar ook na deze avond veel zeer positieve reacties gehad omdat men er veel plezier aan heeft beleefd. Zelfs mensen die niet durven zingen of denken dat het niet leuk is hebben meegedaan en ik zag overal stralende gezichten. Het heeft de feestvreugde vergroot en de avond tot een groot succes gemaakt. Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Dank je wel voor dit alles.

Bericht geplaatst op 02-11-2016

 

Gerard Gerelings zegt:

Gisteren kreeg ik de enthousiaste verhalen van twee deelnemers aan een gelegenheidskoor van jou. Vandaag heb ik je indrukwekkende site bekeken. Sinds kort wonen wij naast Juliana en Bernhard aan de Eem. Ik kom zeker meedoen met de ticketsinging. Succes verder en tot ziens!

Bericht geplaatst op 24-10-2016

 

Ellen en Paul zegt:

Lieve Harry, Het is iedere keer weer verrassend om te zien hoe je 30 mensen, die eenmaal per jaar uit alle windstreken samenkomen, letterlijk 'naar je hand' kunt zetten.... Wij hebben er weer enorm van genoten en zien uit naar volgend jaar!

Bericht geplaatst op 21-08-2016