Er kunnen momenteel geen nieuwe berichten worden geplaatst.

 

 

 

Corine van Holten zegt:

zon op mijn huid, zingende stemmen de geur uit de keuken beelden van bergen en bloemen huppelende hondjes blije gezichten heerlijkste ijsjes zwemmen in zee dansen onder de sterren soms komt alles samen weer was ik verrast dat het er is blij dat ik er was Harry en Gos, bedankt Corine

Bericht geplaatst op 01-05-2017

 

Tim Boomstra zegt:

Dank Harry voor het Mediterrano weekend. Naast natuurlijk de prachtige, veelal melancholische muziek ; jouw bewerking ervan en de heerlijke begeleiding van de band, vond ik je warming ups en inleidingen erg leuk en verrassend. Bijv.: "moet je horen" en "we maken nu een mooie stilte". Mede daardoor was er een mooie concentratie... Dank!

Bericht geplaatst op 15-02-2017

 

Jody van den Brink zegt:

Afgelopen weekend nam ik deel aan een zangweekend met Harry: Mediterraneo. Wat een heerlijk weekend: Harry's rustige en inspirerende aanpak met gevoel voor verbinding, heeft mijn zangplezier weer doen terugkeren.

Bericht geplaatst op 14-02-2017

 

Hanneke Dantuma zegt:

***** Dank!

Bericht geplaatst op 14-02-2017

 

Elly Hogerwerf zegt:

Februari 2017, een Mediterraans weekend bij Huismuziek o.l.v. Harry. Wat een feest was dat! Prachtige vrolijke, soms melancholieke muziek op geestdriftige wijze door Harry geleid en ook nog begeleid door 3 enthousiaste muzikanten. Een warm, mediterraan bad in de sneeuw! Hartelijk dank, Harry!

Bericht geplaatst op 13-02-2017