Gastenboek

Als je wilt reageren, dan kun je hier in het gastenboek je bericht plaatsen. Alvast bedankt. 

 

Er kunnen momenteel geen nieuwe berichten worden geplaatst.

 

 

 

Henri Zwijnenberg zegt:

Geweldig weekend in Steenwijk met muziek van L'Arpeggiata, ontspannen en met humor geleid door Harry, die ook de vaart er goed wist in te houden. Bedankt!

Bericht geplaatst op 24-11-2017

 

Hilde Snick zegt:

Moeilijk te zeggen waar de magie precies in zit. Wellicht maakt het samenspel van je energie, enthousiasme, muzikaliteit, professionaliteit en humor elke zangweek bij jou tot een bijzondere en beklijvende gebeurtenis. Ook dit jaar weer. Dank je wel Harry!

Bericht geplaatst op 02-08-2017

 

Willem zegt:

We hebben met de zingfamilie een prachtige zangweek gehad in Eys. Door jouw inzet en muziekkeuze konden wij, zangers, een week genieten. Bedankt. Willem en Hanneke

Bericht geplaatst op 02-08-2017

 

Yvonne Wassenaar zegt:

Mensen groeten mij spontaan; ik blijk breed lachend door Amsterdam te gaan, want onze zingweek in Eys klinkt nog na. Er waren weer nieuwe inzingertjes, deze 8ste keer met jou, Harry, lekker fris maar gelukkig ook heel vertrouwd. Wat een heerlijk repertoire bracht je weer mee; vaak met een ontroerend mooi arrangement. Natuurlijk wil iedereen die dan zo mooi mogelijk zingen. Nog 353 nachtjes slapen dan ga ik weer.

Bericht geplaatst op 31-07-2017

 

Maria Buyvoets zegt:

eindelijk een berichtje van mij over mijn geweldige zangweek in Calabrie. Wat heb ik genoten !!! Vanaf de 1e dag. Het was een warm bad voor mij, zoveel lieve mensen, waaronder Gos die alles goed geregeld had, en dan ook nog zo'n geweldige dirigent. Ik heb je bewonderd om je kundigheid - de mooie arrangementen , maar nog meer om je oprechtheid, je warmte voor de medemens. Een bijzondere week met een heel bijzonder gezelschap in een prachtig landschap. Ik hoop dat er volgend jaar weer een plaatsje voor mij vrij is, want dit doet de mens goed. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Nogmaals dank hiervoor Harry, warme groet Maria.

Bericht geplaatst op 19-06-2017